Trumpin mahdollisuus uudelleenvaaleissa romahti sen jälkeen kun hän hyökkäsi Bitcoiniin

Donald Trumpin pandemia- ja kansalaislevottomuuksien väärinkäsittely Yhdysvalloissa heikentää hänen uudelleenvalintamahdollisuuksiaan, ja Bitcoin Code kauppiaat ovat yhtä mieltä.

Älä missaa markkinoiden liikkuvia uutisia

Salauskauppiaiden vetojen mukaan Donald Trumpin kertoimet uudelleenvalinnasta ovat vähentyneet jyrkästi. Trumpin mahdollisuus uusintavaaleissa on pudonnut 44 prosenttiin, kun Bidenin voitto todennäköisyys on 52 prosenttia.

TRUMP Futures Plunge 30%

FTX: n TRUMP-futuurisopimukset putosivat helmikuussa avattujen 62%: sta 44%: iin lehdistöajankohdasta. Kuponkia maksaa $ 1 voitto. TRUMP-kaupat käyvät nyt 44 senttiä, mikä merkitsee 44%: n uudelleenvalintaa.

Sopimukset ovat pääosin kansallisten kyselytietojen mukaisia. Äskettäisessä Foxin kyselyssä, kuten Politico ilmoitti , havaittiin, että vankeutunut Trump oli menestynyt 38 prosentin uudelleenvalintamahdollisuuteen. Nyt 50% vastaajista ilmoitti äänestävänsä demokraattiehdokkaan Joe Bidenin puolesta.

Demokratiarahaston + UCLA Nationscape -projektin kansallinen kysely on osoittanut Bidenille, että 11-pisteinen etumatka Trumpille on 50-39.

Trumpin käsittelemät koronaviruspandemia ja George Floydin kuoleman jälkeiset kilpailu-mellakat Minneapoliksessa ovat maksaneet presidentin äänestysten lukumäärän. Hänen jakautuva hallintonsa on huonosti hoitanut suhteita Kiinaan, purkanut EPA: n, epäonnistunut vastaamaan koronaviruspandemiaan ja hallinnoinut huonosti vero- ja terveydenhuoltouudistuksia. Poliisin julmuutta vastaan ​​osoitetut mielenosoitukset ja Trumpin käsitteleminen heistä merkitsevät viimeistä jaksoa väärien vaiheiden sarjassa hänen valintansa jälkeen.

Salauskauppiaat luopuvat kaoottisesta, epäonnistuneesta puheenjohtajuudesta

FTX TRUMP -sopimusten laskuhinta on ristiriidassa BIDEN-sopimusten kanssa, joiden kauppa käy nyt 52 senttiä. Mukaan räjähtäviä paljastuksia tekemät Trump entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton teoksessaan The Room missä on tapahtunut , Trump kertoi valtiovarainministeri Steve Mnuchin ”Älä olla kauppaneuvottelijana. Seuraa Bitcoinia [petoksesta]. ”

Kirja on suunniteltu julkaisua varten 23. kesäkuuta, ja leikkeet on jo vuotanut lehdistölle. Kryptokauppiaat ovat nopeasti hylänneet Trumpin, koska hänen mahdollisuudet voittaa tulevissa presidentinvaaleissa vähenevät.

Trumpin autoritaarinen vastaus George Floydin kuoleman jälkeisiin siviilihäiriöihin ja kasvava kritiikki hänen koronavirusuhan väärinkäsityksestä vahingoittaa todennäköisesti hänen mahdollisuuksiaan valita uudelleen toiseksi toimikaudeksi.

Yhdysvaltojen koko historian aikana seitsemän presidenttiä ei ole onnistunut voittamaan uudelleenvalintaa, kun taas 21 presidenttiä on voinut saada toisen toimikauden. Keskimäärin istuva presidentti pitäisi olla 75% mahdollisuus valita uudelleen, jos he voivat välttää valtakunnanoikeudessa , eroaminen , tai huonompi .

Väitetysti kaoottisimmassa hallinnossa nykyajan Yhdysvaltojen historiassa, Trump on usein ilmaissut maahanmuuttajien vastaista mielipidettä ja läpäissyt verouudistuksen jo varhaisessa hallinnossaan, joka kohdistui avoimesti hänen tukikohtansa – tyytymättömiin, valkoisiin työväenluokan äänestäjiin.

Hänen tärkein toiveensa voittoon marraskuussa on hänen jatkuvat pyrkimykset tukahduttaa äänestäjien oikeudet. Hän on kuvaillut postin äänestämistä „suurimpana riskinä“ hänen uusintavaaleilleen. Postiäänestyksen ajatellaan usein edistävän edistyneempiä poliittisia puolueita, ja sitä tukevat yleensä demokraatit. Todisteiden mukaan sillä on kuitenkin vain vähän vaikutusta vaalien tuloksiin.